Mireille

Mijn naam is Mireille Huiskamp-Langendijk. Als architecte richt ik mij op de innovatieve zijde van de architectuur. Dit doe ik onder andere door de technieken van de Bio Inspired Innovation toe te passen in mijn aanpak van vraagstukken en ontwerpopdrachten.

Ik heb bewust gekozen voor de toepassing van deze discipline, omdat ik de hieraan gerelateerde verbinding met de natuur inspirerend en belangrijk vind. De mens is een onderdeel van de natuur en heeft belang bij een ecosysteem in evenwicht. In sterk verstedelijkte gebieden is deze balans soms ver te zoeken. Door slim te ontwerpen, door technieken toe te passen die de natuur gedurende miljoenen jaren evolutie al lang en breed heeft uitgetest, kunnen we komen tot een kwalitatieve, duurzame en veerkrachtige leefomgeving die gunstig is voor zowel mens als natuur. De natuur redt zich wel zonder ons, maar wij kunnen niet zonder de natuur.

Mijn kracht ligt in de combinatie van onderzoek en ontwerp. Daarnaast ben ik een goede luisteraar en een verbinder. Hierdoor kan ik wensen van klanten goed vertalen in een gewenst ontwerp en weet ik de juiste partijen bij elkaar te brengen om te komen tot de beste oplossing voor een vraagstuk. Dat samenwerken vind ik erg belangrijk. Door te werken vanuit een team van mensen met de juiste expertise ontstaan de beste ideeën. Ik ben ervan overtuigd dat het delen van kennis tussen bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen nodig is om een bewustere, betere manier te vinden om met onze aarde om te gaan.

Als u zich hierin kunt vinden, neem dan gerust contact met mij op! Dat kan via tel. 06-53771382 of info@mireillelangendijk.com.

Kijk voor complete cv op LinkedIn.
Projecten die ik gedaan heb, vindt u hier.